Afslankpillen: Afvallen met pillen, is dat mogelijk?

Afvallen is het doorbreken van gewoontes. Je moet veranderingen doorvoeren omtrent je eetgedrag om vetverbranding in werking te zetten. Nu vraag je jezelf af, kan ik dan niet gewoon wat afslankpillen nemen? Dat is veel makkelijker en dan blijf je gewoon lekker door eten en drinken wat je maar wilt. We zeggen dit een beetje gechargeerd, omdat veel mensen gek genoeg zo denken. Even een pilletje en die veel te dikke buik is zo weg. Ze kunnen zeker van waarde zijn, maar geven je een wat realistischer beeld over wat mogelijk is met deze pillen.

Wat is er mogelijk met afslankpillen?

Afvallen is mogelijk met pillen, het begint altijd wel bij je voedingspatroon. Vetverbranders kunnen je dan helpen de vetverbranding te verhogen en zo nog net iets meer aan overtollige kilo’s lichaamsvet kwijt te raken dan zonder. Doe het er wel altijd bij en nooit ter vervanging van andere factoren.

Welk onderscheid valt er te maken tussen dieetpillen?

Er zijn verschillende pillen met allemaal weer andere werkingen. Je kan namelijk op 3 manieren gewicht verliezen. Door middel van vet, vocht of spiermassa. Er zijn pillen die je met name veel vocht laten verliezen, aan de andere kant zijn er ook pillen die je vet laten kwijtraken. Het is belangrijk dat je pillen neemt waar je vetmassa mee gaat afvallen.

Waarom kun je niet alleen maar met pillen afvallen?

We hoeven je niet uit te leggen dat alleen met pillen afvallen niet mogelijk is. Hoe afvallen in zijn totaliteit werkt hebben we een paar dingen opgesomd voor je waarmee je zo aan de slag kan. Het zal je helpen snel gewicht te verliezen.

Er bestaat geen toverpillen voor overgewicht

Afslankpillen zijn een middel om je te ondersteunen bij het afvallen. Toverpillen zijn het niet. Je moet dan ook niet verwachten dat je met zo’n pil van al jouw overgewicht afraakt en verder niks hoeft te doen. Was het maar zo makkelijk, dan zou iedereen in feeststemming zijn tijdens het afvallen, nu kan dat natuurlijk evengoed zolang je maar weet wat je doet.

Voeding is de sleutel naar succes bij het afvallen

Voeding is voor een groot deel de bepalende factor voor afvallen. Een juist voedingspatroon kan je al snel 1 tot 2 kilo per week laten afslanken. Doe dit dan ook eerst of altijd samen met afvalpillen. Je kan hiervoor zelf op zoek gaan naar een goed dieet, proberen een voedingsschema samen te stellen of dit laten doen door een voedingsdeskundige. Afslankpillen zijn dan ook altijd een toevoeging tijdens het afvallen, afvallen met pillen is dan zeker mogelijk!

Pillen zijn vaak gehyped

Ze worden vaak met mooie reclamepraatjes zeer geprezen en zijn super bijzonder, nieuw en revolutionair. Maar veel van deze pillen zijn dat helaas niet. Er zijn natuurlijk revolutionaire pillen, maar je kan er nooit op zichzelf staand mee afvallen. Laat de hype dan ook links liggen en kies voor pillen die werken.

De prijs per afvalpil zou onbetaalbaar zijn

Zou er een toverpil bestaan waarmee afvallen een fluitje van een cent is en je verder niks hoeft te doen, dan zou deze onbetaalbaar zijn. Nu zijn sommige pillen sowieso razend duur, het wil niet altijd zeggen dat ze daarom ook beter zijn dan andere afslankpillen.

Voordelen van afvallen met pillen

  • Makkelijk, eenvoudig en snel om in te nemen
  • Extra vet verbranden, bij gebruik van de juiste pillen
  • Zorgt voor dat extra beetje motivatie

Nadelen van afvallen met pillen

  • Zijn soms duur, maar hoeft zeer zeker niet
  • Je hebt er niks aan bij gebruik van de verkeerde pillen
  • Geen vervanging voor andere factoren bij afvallen
  • Kunnen soms bijwerkingen hebben

Conclusie over afslankpillen

Gebruik van de juiste pillen gaat je zeker helpen maar let wel op wat je neemt, doe het samen met andere aanpassingen (in je voedingspatroon) en ga er ook bij sporten!

Laat een reactie achter!