Dit gebeurde er met drie B&B Vol Liefde-deelnemers…

Ook zo genoten van B&B Vol Liefde? Heerlijke ongemakkelijke televisie die hier en daar toch de nodige bevrediging veroorzaakt. Wij hebben er in ieder geval van genoten (en kunnen niet wachten tot de volgende zomer als het derde seizoen begint). Maar de oplettende kijker kwam er al achter: er ontbreken drie kandidaten. Wat is er met de drie B&B Vol Liefde-kandidaten gebeurd?

Oproep

Naast Ted, Denise, Martijn, Astrid, Richard, Natasja en de Italiaanse en Franse Hanzen waren er in het voorjaar nog drie kandidaten die een oproep deden. Namelijk:

  • Herman uit Ierland. De 62e jarige Herman is dol op vissen en verhuisde een paar jaar geleden naar het Ierse Killaloe, waar hij direct verliefd werd op de omgeving. Hij baat daar bed and breakfast The FisHerman uit en zoekt een vrouw om zijn leven mee te delen, maar ook om zijn mooie verhalen aan te vertellen. “Want ik kom nu op plekken dat ik denk: jeetje, was ik maar met iemand om dit te delen.”
  • Mireille uit Marokko. Oorspronkelijk komt de 54-jarige Mireille uit Limburg, maar ze is verhuisd naar Marrakech in Marokko en bouwt daar een b&b. Ze vindt het maar saai om dit alleen te moeten doen en zoekt een man die haar ook met de b&b kan helpen. Mireille is haar hart kwijtgeraakt aan Marokko. “De magie, de vibratie, de energie… dit is mijn land.”
  • Noes uit Spanje. Noes is 69 en een flamboyante man die erg van het leven geniet. Dat doet hij nu alweer een poosje in het Spaanse Olivia. Voorheen was hij werkzaam als danser. Nu zoekt hij een leuke man die voor hem het leven weer compleet maakt. Noes zoekt vooral een man bij wie hij steun kan vinden. “Voorheen legden mannen hun hoofd op mijn schouder. Nu wil ik mijn hoofd ook een schouder kunnen leggen.”

Waar zijn ze?

Stuk voor stuk drie interessante kandidaten, die zeker niet hadden misstaan in het aanbod van dit jaar. Maar waarom zijn ze er niet? Naspeuringen leveren al snel een antwoord op: er waren te weinig inschrijvingen voor deze kandidaten. En daarom is besloten om hen te schrappen uit het programma. Wie weet duiken ze volgend seizoen alsnog op. Dus heb je interesse? Meld je dan alsnog aan!