Duur dieet, zonder resultaat

Ingestuurde vraag

Sinds een half jaar volg ik een dieet van Herbalife en betaal ik veel geld voor shakes. In de afgelopen vijf maanden ben ik hooguit 6 kilo afgevallen. Dit frustreert me enorm. Doe ik iets verkeerd?

Miranda van Harten, Nieuwegein

 

Helaas werkt een dieet niet altijd voor iedereen. Hoewel Herbalife bij veel mensen goed bekend staat, kan het zijn dat het zijn doel mist, zoals bij Miranda.

Misschien is het goed om te weten dat een duur dieet lang niet altijd de oplossing hoeft te zijn. Hoewel diëten prima kunnen werken, zijn ze ook een commercieel middel. Je hoeft niet diep in de buidel te tasten om af te vallen.

Afvallen houdt namelijk niet veel meer in dan het volgende: meer energie verbruiken dan je binnenkrijgt.

Met andere woorden, zorg ervoor dat je meer beweegt en meer fysiek bezig bent, waardoor je energie verbruikt. Zorg er tegelijk voor dat je die energie niet compenseert. Eet op gezette tijden, bij voorkeur drie keer op een dag. Snoep en snack niet, drink veel water en laat vruchtensappen, limonade, bepaalde soorten koffie en alcohol zoveel mogelijk staan.

Wanneer je snel resultaat wil, raden we je het koolhydraatarme dieet aan. Ook dit dieet kun je eenvoudig volgen door de richtlijnen goed door te nemen. Mocht je toch willen betalen, dan raden we je het boek ‘de Afslank Receptenbijbel’ aan, omdat hierin duidelijke adviezen én ruim 100 recepten worden gedeeld.

Succes!

Laat een reactie achter!